Перейти до вмісту
Головна » Цибулевий тарт татен у формах

Цибулевий тарт татен у формах

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цибулевий тарт татен у формах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 390 ккал, 3 г білків,
    25 г жирів, 38 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 4 ст. л. рідкої карамелі
    ❯ 1 ч. л. рубаного чебрецю
    ❯ 4 великі цибулини
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 240 г готового листкового тіста

    Покроковий процес приготування цибулевого тарт татену у формах

    Крок 1

    Цибулини очистити та нарізати кільцями товщиною бл. 0,5 см. Нагріти духовку до 180 °. Порційні форми діаметром бл. 8-10 см вистелити папером для випікання та змастити 1 чайн. ложкою оливкової олії. Рублену зелень змішати з карамеллю, розлити суміш за формами. Додати кільця цибулі, посолити та поперчити. Запікати бл. 8-10 хв.

    Крок 2

    Тим часом із листкового тіста вирізати кружки на 0,5 см більше діаметра форм, у кількох місцях проколоти тісто вилкою. Формочки вийняти з духовки, цибулю накрити кружальцями тіста, краю підіткнути. Змастити тісто маслом, що залишилося і запікати бл. 12–14 хв до рум’яної скоринки, збільшивши температуру духовці до 200°. Готовий тарт
    татен у формах вийняти з духовки, дати злегка охолонути, потім перекинути на тарілку

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибулевий тарт татен у формах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *