Перейти до вмісту
Головна » Суп-жюльєн з омлетом

Суп-жюльєн з омлетом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп-жюльєн з омлетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 35 г білків,
    15 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 курячий суповий набір
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ сіль
    ❯ 5 горошин чорного перцю
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 5 бутонів гвоздики
    ❯ готовий омлет із 2 яєць
    Для овочевого жюльєну:
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 1 стебло черешкової селери
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування супу-жюльєн

    Крок 1

    Кістки супового набору промити проточною водою, покласти у велику каструлю та залити 2 л холодної води. Довести до кипіння. У міру освіти знімати піну за допомогою шумівки.

    Крок 2

    Тим часом моркву та корінь петрушки вимити, очистити. Цибулину очистити. Усе овочі крупно нарізати та додати в бульйон. Покласти чорний перець, лавровий лист та бутони гвоздики, довести до кипіння. Вогонь зменшити. Бульйон варити під кришкою прибл. 1 год., потім процідити крізь сито в каструлю. 1,2 л бульйону перелити в іншу посуд.

    Крок 3

    Овочі для жульєна вимити, очистити та натерти. На сковороді нагріти вершкове масло та обсмажити терті овочі. Бульйон у каструлі довести до кипіння. Додати обсмажені овочі. Зняти з вогню

    Крок 4

    Омлет згорнути в рулет, нарізати кружальцями та розкласти у порційні тарілки. Розлити по тарілках суп і посипати петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-жюльєн з омлетом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *