Перейти до вмісту
Головна » Копчена рулька в пивному соусі

Копчена рулька в пивному соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Копчена рулька в пивному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години
    У 1 порції: 980 ккал, 45 г білків,
    53 г жирів, 79 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 копчені свинячі рульки
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ по 10 бутонів сушеної гвоздики та горошин чорного перцю
    ❯ 500 мл темного пива
    ❯ 8 зубчиків часнику
    ❯ 4 ст. л. гірчиці
    ❯ 2 ст. л. меду
    ❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
    ❯ 4 цибулини
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для кнедлів:
    ❯ 750 г очищеної картоплі
    ❯ 1 яйце
    ❯ 300 г борошна

    Покроковий процес приготування копченої рульки

    Крок 1

    Рульку вимити, залити холодною водою. Додати лавровий лист, гвоздику, горошини чорного перцю. Варити на слабкому вогні до м’якості. Вийняти м’ясо і перекласти в інший посуд.

    Крок 2

    Для соусу пиво влити в сотейник та довести до кипіння. Часник очистити, посікти, викласти в пиво. Підмішати гірчицю, мед та паприку. Цибулини очистити, нарізати восьмушками.

    Крок 3

    Рульку викласти у форму, зверху викласти цибулю, полити пивним соусом. Посолити, поперчити, запікати під кришкою у духовці прибл. 1 год.

    Крок 4

    Кришку зняти, м’ясо запікати ще 40 хв до золотистого кольору

    Крок 5

    Тим часом приготувати кнедлі. Картоплю натерти на тертці, рідину віджати. У картоплю вбити яйце, посолити, з’єднати з борошном. Замісити круте тісто, сформувати круглі кульки. Варити кнедлі у киплячій підсоленій воді
    бл. 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Копчена рулька в пивному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *