Перейти до вмісту
Головна » Кнедлі з беконом

Кнедлі з беконом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кнедлі з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 880 ккал, 20 г білків,
    57 г жирів, 72 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г білого черствого хліба без кірки
    ❯ 2 рубані цибулини
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 80 г борошна
    ❯ 150 г бекону
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 4 яйця
    ❯ 2 ст. л. рубаної зеленої цибулі
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 2 ст. л. винного оцту
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 400 г салату ромен або айсберг
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування кнедлів з беконом

    Крок 1

    Хліб покришити. Бекон нарізати дрібними кубиками. Цибулю злегка обсмажити на вершковому олії та перемішати з хлібною крихтою і беконом. Додати яйця, борошно, рубану зелену цибулю, молоко, приправити сіллю та меленим
    чорним перцем до смаку.

    Крок 2

    Добре вимісити масу руками та дати їй настоятись 15 хв при кімнатній температурі. Сформувати з хлібної маси 16 однакових кульок – кнедлів і варити в окропі підсоленій воді 15 хв.

    Крок 3

    Для салату червону цибулину очистити та нарізати півкільцями. Салат ромен нарвати невеликими шматочками та з’єднати з цибулею. Полити оливковою олією, збризкати оцтом, посолити, поперчити та перемішати. Подати салат з кнедлі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кнедлі з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *