Перейти до вмісту
Головна » Салат “Мешуйя” з тунцем

Салат “Мешуйя” з тунцем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат “Мешуйя” з тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 345 ккал, 25 г білків,
    8 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ по 1 стручку червоного, жовтого та зеленого солодкого перцю
    ❯ 1 перець чилі
    ❯ 2 помідори
    ❯ 1/2 стіл. ложки меленого коріандру
    ❯ 400 г філе тунця
    ❯ 2 ст. л. лимонного соку
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 70 г листя ромен-салату
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування салату з тунцем

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Стручки солодкого перцю і перець чилі загорнути у фольгу та запікати 15 хв. Перекласти у щільний пакет і помістити під струмінь холодної води. Потім очистити перець від шкірки та насіння.

    Крок 2

    М’якуш солодкого перцю нарізати скибочками, перець чилі порубати. Помідори нарізати кубиками. Додати коріандр, лимонний сік та перемішати. Полити олією та прибрати в холодильник.

    Крок 3

    Філе тунця нарізати та обсмажити на грилі. На тарілку викласти листя ромен-салату, шматки риби та охолоджений салат. Прикрасити за бажанням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат “Мешуйя” з тунцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *