Перейти до вмісту
Головна » Рулька у пиві

Рулька у пиві

    Рулька у пиві

    Рецепт “Рулька у пиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Рулька 1 штука
    – Пиво темне 2,5 – 3 літри
    – Лимон 1 штука
    – Цибуля 1 штука
    – Морквина 1 штука
    – Часник 3-4 зубчики
    – Селера 10-15 грам
    – Кінза 10-15 грам
    – Лавровий лист 3 штуки
    – Чорний перець горошком 1/2 чайної ложки
    – Сіль
    Для обмазування:
    – Мед 1 столова ложка
    – Гірчиця 2 чайні ложки
    – Аджика 2 чайні ложки
    – Бульйон, в якому варилася свинина 2-3 столові ложки

    Покроковий процес приготування рульки у пиві
    Млинці з м'ясом по-грузинськи1

    Крок 1

    Рульку кладемо в каструлю. Кладемо лимон, цибулю, моркву, часник та зелень. Все кладемо повністю, не нарізуючи. Потім кладемо три лаврові листи, 1/2 ч.л. чорного перцю горошком та заливаємо пивом. Пиво має покрити рульку. Вирушаємо на сильний вогонь. Як тільки пиво закипить, зменшуємо вогонь. Накриваємо кришкою та готовим дві години. Потім додамо 1.5 ст. солі та готуємо далі до повної готовності рульки.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи2

    Крок 2

    Тепер приготуємо обмазку для рульки. У 1 ст. меду додаємо 2 ч.л. гірчиці, 2 ч. л. аджики (не обов’язково), 2 ст. бульйону і добре перемішуємо.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи3

    Крок 3

    Обмазуємо готову рульку і відправляємо в духовку щонайменше на 30 хвилин при 160 градусах. Обмазувати рульку можна кілька разів у процесі приготування.

    Сьогодні ми дізналися як готується Рулька у пиві. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *