Перейти до вмісту
Головна » Паштет з курячої печінки по-грузинськи

Паштет з курячої печінки по-грузинськи

    Паштет з курячої печінки по-грузинськи

    Рецепт “Паштет з курячої печінки по-грузинськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Куряча печінка 600 грамів
    – Вершки (20%) 200 мл
    – Цибуля 100 грамів
    – Морквина 100 грамів
    – Вершкове масло 100 грамів
    – Уцхо сунелі 1/2 чайної ложки
    – Молоте насіння коріандру 1/2 чайної ложки
    – Імеретинський шафран 1/2 чайної ложки
    – Копчена солодка паприка 1/2 чайної ложки
    – Чорний перець 1/3 чайної ложки
    – Цукор 1/2 чайної ложки
    – Соняшникова олія
    – Сіль

    Покроковий процес приготування паштету з курячої печінки
    Паштет з курячої печінки по-грузинськи1

    Крок 1

    Довільно нарізаємо моркву та цибулю. Добре розігріваємо сковороду, наливаємо олію та висипаємо овочі. Смажимо перемішуючи.

    Паштет з курячої печінки по-грузинськи2

    Крок 2

    Нарізаємо печінку на три частини. Наливаємо масло в сковороду, нагріваємо та відправляємо до неї печінку. Додамо 20 грамів вершкового масла і готуємо 6-7 хвилин постійно помішуючи.

    Паштет з курячої печінки по-грузинськи3

    Крок 3

    Коли печінка приготується, додаємо 80 г вершкового масла, спеції, цукор і овочі. Готуємо на маленькому вогні, постійно помішуючи. Після 2-3 хвилин кипіння додаємо вершки. Накриваємо кришкою та готуємо 3-4 хвилини.

    Паштет з курячої печінки по-грузинськи4

    Крок 4

    Солимо паштет на смак і подрібнюємо в блендері. Перекладаємо в баночки та зверху наливаємо трохи розтопленого вершкового масла. Закриваємо кришкою та чекаємо наступного дня, щоб паштет добре настоявся.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет з курячої печінки по-грузинськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *