![Раки в пиві в казані на багатті](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/raky-v-pyvi-v-kazani-na-bagatti.jpg)
Рецепт “Раки в пиві в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
![Раки в пиві в казані на багатті інгредієнти](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/raky-v-pyvi-v-kazani-na-bagatti-yngredyentы.jpg)
– Раки 4,5 кг
– Пиво пшеничне 3 літри
– Кріп багато
– Листя смородини чорної багато
– Цибуля
– Сіль
– Розмарин
– Лавровий лист
– Суміш перців
– Вершки
– Часник
– Лимон
– Вершкове масло
Покроковий процес приготування раків в пиві в казані на багатті
![Раки в пиві в казані на багатті1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/raky-v-pyvi-v-kazani-na-bagatti1-1.jpg)
Крок 1
Раків необхідно заздалегідь вимочити у воді 30-50 хвилин. Ставимо казан на 22 літри на вогонь. Виливаємо у казан відро води і чекаємо поки закипить.
![Раки в пиві в казані на багатті2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/raky-v-pyvi-v-kazani-na-bagatti2-1.jpg)
Крок 2
Наливаємо в ємність склянку 20 відсоткових вершків, пів пачки вершкового масла. Потім видавлюємо невелику голівку часнику. тепер сік цілого лимона та підлога чайної ложки солі. Ставимо на вогонь дамо прокипіти хвилин п’ять.
![Раки в пиві в казані на багатті3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/raky-v-pyvi-v-kazani-na-bagatti3-1.jpg)
Крок 3
Коли вода в казані почне закипати, відправляємо туди листя чорної смородини, кріп та цибулю. Додаємо пиво, лавровий лист, розмарин та суміш перців. Злегка перемішуємо. Солимо і чекаємо на закипання.
![Раки в пиві в казані на багатті4](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/raky-v-pyvi-v-kazani-na-bagatti4-1.jpg)
Крок 4
Відправляємо у казан відро раків та варимо 10-15 хвилин.
![Раки в пиві в казані на багатті5](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/raky-v-pyvi-v-kazani-na-bagatti5-1.jpg)
Крок 5
Через 13 хвилин вимикаємо вогонь і закриваємо кришкою казан. Дамо ракам настоятися 15 хвилин.