Перейти до вмісту
Головна » Раки в пиві в казані на багатті

Раки в пиві в казані на багатті

    Раки в пиві в казані на багатті

    Рецепт “Раки в пиві в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Раки в пиві в казані на багатті інгредієнти

    – Раки 4,5 кг
    – Пиво пшеничне 3 літри
    – Кріп багато
    – Листя смородини чорної багато
    – Цибуля
    – Сіль
    – Розмарин
    – Лавровий лист
    – Суміш перців
    – Вершки
    – Часник
    – Лимон
    – Вершкове масло

    Покроковий процес приготування раків в пиві в казані на багатті
    Раки в пиві в казані на багатті1

    Крок 1

    Раків необхідно заздалегідь вимочити у воді 30-50 хвилин. Ставимо казан на 22 літри на вогонь. Виливаємо у казан відро води і чекаємо поки закипить.

    Раки в пиві в казані на багатті2

    Крок 2

    Наливаємо в ємність склянку 20 відсоткових вершків, пів пачки вершкового масла. Потім видавлюємо невелику голівку часнику. тепер сік цілого лимона та підлога чайної ложки солі. Ставимо на вогонь дамо прокипіти хвилин п’ять.

    Раки в пиві в казані на багатті3

    Крок 3

    Коли вода в казані почне закипати, відправляємо туди листя чорної смородини, кріп та цибулю. Додаємо пиво, лавровий лист, розмарин та суміш перців. Злегка перемішуємо. Солимо і чекаємо на закипання.

    Раки в пиві в казані на багатті4

    Крок 4

    Відправляємо у казан відро раків та варимо 10-15 хвилин.

    Раки в пиві в казані на багатті5

    Крок 5

    Через 13 хвилин вимикаємо вогонь і закриваємо кришкою казан. Дамо ракам настоятися 15 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Раки в пиві в казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *