Перейти до вмісту
Головна » Маринований сир із пліснявою

Маринований сир із пліснявою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Маринований сир із пліснявою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 480 ккал, 19 г білків,
    39 г жирів, 15 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції (1 банка ємністю 750 мл):
    ❯ 300 г сиру з блакитною пліснявою (данаблю, горгонзолу)
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 2 різнокольорових солодких перців
    ❯ 5 зубчиків часнику
    ❯ 6 горошин чорного перцю
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 1 перець чилі без насіння
    ❯ 1/2 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ 1 ст. л. пива (10 °)
    ❯ рафінована рослинна олія

    Покроковий процес приготування маринованого сиру

    Крок 1

    Сир нарізати скибочками завтовшки 1 см і довжиною 5 см. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Стручки солодкого перцю розрізати вздовж навпіл і видалити насіння, м’якуш нарізати брусочками. Часник очистити, 3 зубчики потовкти та намазати часниковою масою скибочки сиру. Залишився часник нарізати пластинами. Лавровий лист і горошини перцю вимити.

    Крок 2

    У банку викласти цибулю і посипати меленою солодкою паприкою. Поверх цибулі шарами викласти солодкий перець, часник, горошини чорного перцю та лавровий лист. Стручок перцю чилі подрібнити та додати в банку. Влити пиво. Банку до країв заповнити олією, щільно закрити та помістити у прохолодне темне місце щонайменше на тиждень.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Маринований сир із пліснявою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *