Перейти до вмісту
Головна » Маринований гарбуз

Маринований гарбуз

    Маринований гарбуз

    Рецепт “Маринований гарбуз” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 1 година

    Інгредієнти

    – 600 г м’якоті гарбуза
    – 1 цибулина
    – 1/2 стручка перцю чилі
    – 4 зубчики часнику.
    Для маринаду:
    – 8 бутонів гвоздики
    – 6 горошин запашного перцю
    – 4 лаврові листи
    – 2 ст. л. цукрового піску
    – 2 ч. л. солі
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 100 мл оцту

    Покроковий процес приготування маринованого гарбузу
    Маринований гарбуз1

    Крок 1

    Гарбуз нарізати кубиками. Цибулю нарізати півкільцями, перець чилі, видаливши насіння, – кільцями, часник – платівками. Підготовлені овочі шарами укласти в баночки.

    Маринований гарбуз2

    Крок 2

    Для маринаду довести до кипіння 500 мл води, додати спеції, цукор, сіль, олія та оцет. Знову довести до кипіння і варити на дуже маленькому вогні 3 хв.

    Маринований гарбуз3

    Крок 3

    Маринад обережно розлити по банках з овочами та закатати. Перевернути, поставити на складений вчотирьох рушник і залишити до ранку. Прибрати у холодильник.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Маринований гарбуз. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *