Перейти до вмісту
Головна » Омлет з м’ясом та овочами

Омлет з м’ясом та овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Омлет з м’ясом та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 690 ккал, 27г білків,
    51 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 400 г рубаного м’яса
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. томата-пасти
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 500 г картоплі, відвареної у шкірці
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 різнокольорових солодких перців
    ❯ 80 г оливок без кісточок
    ❯ щіпка меленого перцю чилі
    ❯ 4 яйця
    ❯ 2 ст. л. молока

    Покроковий процес приготування омлету

    Крок 1

    Часник очистити та порубати. Рубане м’ясо обсмажувати на 1 стіл. ложці олії до розсипчастості. Додати часник і томат-пасту, посолити, поперчити та помішуючи, готувати під кришкою на слабкому вогні 12 хв.

    Крок 2

    Картоплю очистити та нарізати кружальцями. Цибулю очистити, нарізати кільцями та обсмажувати на 1 стіл. ложці олії до напівпрозорості. Солодкий перець вимити та очистивши насіння, нарізати тонкими брусочками. Обсмажувати разом із цибулею кілька хвилин. На решті олії окремо обсмажити картоплю до рум’яної скоринки.

    Крок 3

    У сковороду викласти шарами кухлі картоплі та м’ясну суміш. Посипати цибулею, солодкою перцем та оливки, нарізаними кільцями. Приправити чилі. Яйця збовтати з молоком, залити сумішшю продукти в сковороді та готувати під кришкою на слабкому вогні прибл. 10-12 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет з м’ясом та овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *