Перейти до вмісту
Головна » Чілі кон карне

Чілі кон карне

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Чілі кон карне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 500 ккал, 39г білків,
    27 г жирів, 27 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 1 потовчений зубчик часнику
    ❯ 1 зелений перець чилі
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 600 г рубаного м’яса (свинини чи яловичини)
    ❯ 4 великі помідори без шкірки
    ❯ 2 ст. л. томата-пасти
    ❯ 400 мл м’ясного бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 2 солодких перців
    ❯ 400 г консервованої червоної квасолі

    Покроковий процес приготування чілі кон карне

    Крок 1

    Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на олії до напівпрозорості. Перець чилі вимити та очистивши від насіння, дрібно нарізати. Разом із часником додати до цибулі та обсмажувати 1 хв. Додати рубане м’ясо і готувати, помішуючи, поки воно не стане розсипчастим.

    Крок 2

    М’якуш помідорів подрібнити та разом з томатомпастою додати до м’яса. Влити бульйон, приправити материнкою,
    посолити та поперчити. Накрити посуд кришкою і гасити м’ясо з овочами на слабкому вогні 2 год. час від часу помішуючи

    Крок 3

    Солодкий перець вимити та очистивши від насіння, нарізати невеликими шматочками. Додати у блюдо за 20 хв до готовності. Насамкінець підмішати консервовану квасолю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чілі кон карне. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *