Перейти до вмісту
Головна » Рулет зі свинини з начинкою

Рулет зі свинини з начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рулет зі свинини з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 450 ккал, 32 г білків,
    27 г жирів, 17 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г квашеної білокачанної капусти
    ❯ сіль
    ❯ 1–2 ч. л. цукру
    ❯ 500 г свинячого стегенця
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 250 г винних ковбасок
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 1–2 ч. л. томата-пасти
    ❯ 150 мл темного пива
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 200 мл м’ясного бульйону
    ❯ 1 ст. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування рулету зі свинини

    Крок 1

    Квашену капусту викласти в каструлю, додати кілька столових ложок води, щіпку цукру, посолити та гасити бл. 20 хв до м’якості. Дати охолонути.

    Крок 2

    М’ясо вимити та обсушити паперовим рушником. Зробити на м’ясі глибокий надріз, потім розгорнути у вигляді книги та відбити. Натерти сіллю та перцем. Викласти на м’ясо капусту, що остигнула, ковбасу і згорнути в щільний рулет. Обв’язати кулінарною ниткою. Поверхня м’ясного рулету посолити та поперчити.

    Крок 3

    Часник очистити та потовкти, змішати з томатом-пастою, пивом і щіпкою солі. Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями та викласти у форму для запікання. Полити пивною сумішшю.

    Крок 4

    Нагріти духовку до 190 °. У форму на цибулю викласти м’ясний рулет. Додати вимиті лаврові листя, влити половину бульйону і, накривши форму алюмінієвою фольгою, гасити рулет з цибулею в духовці 1 год. Фольгу видалити, рулет
    полити бульйоном, що залишився, і тушкувати в духовці ще 30-40 хв до м’якості, періодично його перевертаючи та поливаючи рідиною, що утворюється.

    Крок 5

    Готовий рулет вийняти з форми, кулінарну нитку видалити. З соусу, що утворився, викласти лаврове листя, соус посолити та поперчити на смак. Рулет нарізати та подати, полив пивним соусом і посипавши зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет зі свинини з начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *