Перейти до вмісту
Головна » Свинина з квашеною капустою

Свинина з квашеною капустою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свинина з квашеною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 690 ккал, 27 г білків,
    59 г жирів, 14 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г квашеної білокачанної капусти
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 500 г свинячої вирізки
    ❯ 2 ст. л. томата-пасти
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ 3 ст. л. топленого свинячого жиру
    ❯ 4 тонких скибочки бекону

    Покроковий процес приготування свинини з квашеною капустою

    Крок 1

    Квашену капусту промити, подрібнити та викласти в каструлю. Влити трохи води та гасити під кришкою на слабкому
    вогні 20-30 хв до м’якості.

    Крок 2

    Тим часом цибулю очистити, посікти та обсмажувати на сковороді на 2 стол. ложках свинячого жиру до напівпрозорості.

    Крок 3

    М’ясо вимити, добре обсушити паперовим рушником та нарізати великими кубиками. Обсмажувати разом із цибулею на сильному вогні до рум’яної скоринки. Посолити та поперчити до смаку. Влити невелику кількість гарячого м’ясного бульйону або води та гасити під кришкою 35 хв. Додати томат-пасту та капусту, перемішати.

    Крок 4

    Нагріти духовку до 220 °. Глибоку жароміцну форму змастити свинячим жиром і викласти у неї підготовлену суміш. Накрити блюдо скибочками бекону та запікати у духовці 25-30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина з квашеною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *