Перейти до вмісту
Головна » Харіра з курятиною

Харіра з курятиною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Харіра з курятиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Харі́ра — традиційний алжирський та марокканський суп-пюре.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 30г білків,
    10 г жирів, 54 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 філе курячої грудки шматочками
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 30 г кінзи
    ❯ 1 рубане стебло цибулі-порею
    ❯ 2 стебла черешкової селери скибочками
    ❯ 3 моркви шматочками
    ❯ 2 рубаних корені пастернаку
    ❯ 1 ст. л. кмина
    ❯ по 2 ч. л. меленого коріандру, кориці, куркуми та хариси
    ❯ 700 г рубаних помідорів
    ❯ 2 кубики курячого бульйону
    ❯ 85 г зеленої сочевиці
    ❯ сік та цедра
    1 лимона
    ❯ 1 ст. л. коричневого цукру
    ❯ сіль
    ❯ натуральний йогурт

    Покроковий процес приготування харіри з курятиною

    Крок 1

    Філе обсмажити у сотейнику на олії та перекласти в інший посуд. Кінзу обполоснути, листочки з гілочок обірвати, стебла порубати. Цибуля, селера, морква, пастернак і стебла кінзи обсмажити на жирі, що залишився після філе.
    Всипати кмин, коріандр, корицю, куркуму і злегка обсмажити. Додати харису, помідори, філе, подрібнені кубики бульйону та сочевицю. Влити 0,5 л води та варити суп під кришкою 30 хв.

    Крок 2

    Додати сік та цедру лимона, цукор та сіль. Посипати листочками кінзи.

    Сьогодні ми дізналися як готується Харіра з курятиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *