Перейти до вмісту
Головна » Смажена ковбаска у сухарях

Смажена ковбаска у сухарях

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Смажена ковбаска у сухарях” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 990 ккал, 35 г білків,
    55 г жирів, 91 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 6 скибочок білого хліба
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 800 г картоплі
    ❯ сіль
    ❯ 800 г білої ковбаски для смаження
    ❯ 2 яйця
    ❯ 4 ст. л. борошна
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії та топленого свинячого жиру
    ❯ 2 ст. л. топленого свинячого жиру
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування смаженої ковбаски

    Крок 1

    Хліб підсушити на сковороді без додавання жиру або в нагрітій до 170 ° духовці. Дати охолонути, викласти в щільний
    поліетиленовий пакет і скришити качалкою. Висипати сухарі у миску, додати рубану зелень і перемішати.

    Крок 2

    Картоплю вимити, очистити, нарізати дрібними кубиками та варити в киплячій підсоленій воді до м’якості. Часник
    очистити та нарізати пластинами. Цибулю очистити та порубати

    Крок 3

    У глибоку миску розбити яйця і збовтати їх вилкою. У плоску тарілку насипати борошно. Ковбаску згорнути равликом і скріпити дерев’яними шпажками. Обваляти її в борошні, потім вмочити в яйця і запанувати у сухарях із зеленню. Покласти ковбаску на сковороду з розпеченим маслом і обсмажувати по 3 хв з кожного боку

    Крок 4

    На іншій сковороді розтопити свинячий жир і обсмажувати цибулю 3 хв. Додати часник та обсмажувати ще 1 хв. Покласти картоплю, посолити, поперчити та добре перемішати. Зняти з вогню. Подати із ковбаскою.

    Як гарнір до смаженої ковбаски, риби або курки добре подати пюре з картоплі та пастернаку. Для пюре: по 0,5 кг пастернаку і картоплі, що розварюється, вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками. Викласти їх на деко, збризкати 3 стіл. ложками оливкової олії та запікати в духовці бл. 30 хв при 200 ° до м’якості. Запечені овочі вийняти з духовки та розім’яти в пюре, додавши 100 г вершкового масла.

    Сьогодні ми дізналися як готується Смажена ковбаска у сухарях. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *