Перейти до вмісту
Головна » Смажена куряча печінка

Смажена куряча печінка

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Смажена куряча печінка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 470 ккал, 27 г білків,
    18 г жирів, 47 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г курячої печінки
    ❯ 5 гілочок чебрецю
    ❯ 2 гілочки розмарину
    ❯ 1 гілочка шавлії
    ❯ суміш перців
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 40 г топленої олії
    ❯ 1 ст. л. портвейну
    ❯ сіль
    Для чатні:
    ❯ 4 яблука
    ❯ 150 мл білого сухого вина
    ❯ 3–4 ч. л. цукру
    ❯ дрібка солі

    Покроковий процес приготування смаженої курячої печінки

    Крок 1

    Печінку вимити та нарізати. Трави вимити та обсушити. Листочки з 3 гілочок чебрецю, 1 гілочки розмарину та 2 листочки шавлії порубати.

    Крок 2

    Обсмажувати печінку на суміші рослинної та топленої олій 5 хв на сильному вогні. Додати рубані трави, посолити та поперчити до смаку. Влити портвейн і гасити 4 хв на середньому вогні, помішуючи.

    Крок 3

    Для чатні яблука вимити, очистити та, видаливши серцевину, нарізати дрібними кубиками. Нагріти сковороду (без додавання жиру) та карамелізувати цукор. Додати яблука, влити біле сухе вино та тушкувати, помішуючи, 5 хв.
    Посолити на смак.

    Крок 4

    Печінку розкласти по порційним тарілкам. Прикрасити чебрецем, розмарином і шавлією. Подати на стіл з пікантним яблучний чатні. На гарнір можна запропонувати картоплю. Також смачно з грінками

    Сьогодні ми дізналися як готується Смажена куряча печінка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *