Перейти до вмісту
Головна » Свиняча печінка по-тірольськи

Свиняча печінка по-тірольськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свиняча печінка по-тірольськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 700 ккал, 41 г білків,
    43 г жирів, 40 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг свинячої печінки
    ❯ 100 г бекону
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 1 корінь селери
    ❯ 1 цибулина
    ❯ за 1 ст. л. вершкового та оливкової олії
    ❯ 1,5–2 л овочевого бульйону
    ❯ по 2 горошини запашного та чорного перцю
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 2–3 гілочки чебрецю
    ❯ 1 склянка жирних вершків або сметани
    ❯ сік лимона на смак
    ❯ сіль
    ❯ 800 г картоплі
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування печінки по-тірольськи

    Крок 1

    Печінку вимити та очистити від плівок. Видалити з товстої центральної частини жилки та протоки. Бекон дрібно порізати. Печінку нашпигувати шматочками бекону, натерти з усіх боків меленим чорним перцем і ненадовго прибрати у холодильник

    Крок 2

    Цибулю очистити та порубати. Інші овочі вимити, очистити та натерти на великій тертці. Вершкове масло розтопити в каструлі з товстим дном, додати оливкову олію та швидко обсмажити печінку на сильному вогні. Викласти із каструлі. Зменшити вогонь до мінімуму та на жирі, що залишився в каструлі, обсмажувати овочі 10 хв. Повернути в каструлю печінку, влити бульйон, додати горошини перців, чебрець та лавровий лист. Гасити печінку з овочами під кришкою прибл. 1 год до м’якості.

    Крок 3

    Печінку перекласти в інший посуд. У вміст каструлі влити вершки, перемішати та прогріти. У соус покласти печінку. Заправити страву соком лимона, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Картоплю очистити, нарізати кружальцями та обсмажити на олії до рум’яної скоринки. Подати з печінкою та соусом. добре посипати рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свиняча печінка по-тірольськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *