Перейти до вмісту
Головна » Чатні з яблук до м’яса та птиці

Чатні з яблук до м’яса та птиці

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Чатні з яблук до м’яса та птиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 БАНКИ/250 МЛ:
    ❯ 2 кг кислих яблук
    ❯ 4 цибулини
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ сік та цедра 1 лимона
    ❯ 200 г родзинок
    ❯ 100 г коричневого цукру
    ❯ 200 мл оцту
    ❯ тертий імбир (3 см)
    ❯ 1/2–1 ч. л. гострого червоного перцю
    ❯ 2 ч. л. каррі
    ❯ 1 ч. л. гірчиці у зернах
    ❯ 1 паличка кориці

    Покроковий процес приготування чатні з яблук

    Крок 1

    Очищені яблука нарізати кубиками, цибулини очистити та нарізати так само, часник посікти.

    Крок 2

    Усі інгредієнти викласти у сотейник з товстим дном, довести до кипіння та варити на повільному вогні, часто перемішуючи, поки маса не почне густіти (бл. 1 години)

    Крок 3

    Готовий продукт розкласти у стерилізовані банки та накрити кришками. Зберігати у прохолодному місці до 6 міс.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чатні з яблук до м’яса та птиці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *