Рецепт “Чатні з яблук до м’яса та птиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 БАНКИ/250 МЛ:
❯ 2 кг кислих яблук
❯ 4 цибулини
❯ 2 зубки часнику
❯ сік та цедра 1 лимона
❯ 200 г родзинок
❯ 100 г коричневого цукру
❯ 200 мл оцту
❯ тертий імбир (3 см)
❯ 1/2–1 ч. л. гострого червоного перцю
❯ 2 ч. л. каррі
❯ 1 ч. л. гірчиці у зернах
❯ 1 паличка кориці
Покроковий процес приготування чатні з яблук
Крок 1
Очищені яблука нарізати кубиками, цибулини очистити та нарізати так само, часник посікти.
Крок 2
Усі інгредієнти викласти у сотейник з товстим дном, довести до кипіння та варити на повільному вогні, часто перемішуючи, поки маса не почне густіти (бл. 1 години)
Крок 3
Готовий продукт розкласти у стерилізовані банки та накрити кришками. Зберігати у прохолодному місці до 6 міс.