Перейти до вмісту
Головна » Тушкована печінка з червоною цибулею

Тушкована печінка з червоною цибулею

    Тушкована печінка з цибулею

    Рецепт “Тушкована печінка з червоною цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хв.

    У 1 порції: 820 ккал, 46 г білків,
    17 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 2 невеликі червоні цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 ст. л. томатної пасти
    ❯ 50 мл сухого білого вина
    ❯ 500 г широкої локшини
    ❯ сіль
    ❯ 400 г курячої печінки
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 60 г тертого сиру

    Покроковий процес приготування печінки

    Крок 1

    Моркву вимити, очистити та нарізати короткою соломкою. Цибулю очистити, посікти та обсмажити на вершковому маслі до напівпрозорості. Додати морква, припустити її на слабкому вогні разом із цибулею.

    Крок 2

    Печінку вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Додати їх до овочів і обсмажувати на сильному вогні 3-4 хв. Підмішати томат-пасту, влити вино. Зменшити вогонь

    Крок 3

    Локшину відварити, як описано на пакуванні. Відкинути на друшляк, 4-5 стіл. ложок води зібрати та додати до печінки.Тушити 4 хв. Додати локшину, перемішати, посолити, поперчити та розкласти по тарілках. Посипати сиром.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована печінка з цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *