Перейти до вмісту
Головна » Локшина з беконом та овечим сиром

Локшина з беконом та овечим сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Локшина з беконом та овечим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 950 ккал, 34 г білків,
    66 г жирів, 55 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 стебло цибулі-порею (тільки біла та світло-зелена частини)
    ❯ 400 г бекону
    ❯ 300 г м’якого овечого сиру
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії або топленого свинячого жиру
    ❯ домашня яєчна локшина
    ❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ щіпка меленого кайєнського перцю
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування локшини з беконом та сиром

    Крок 1

    Лук-порей вимити, очистити та нарізати кільцями. Бекон нарізати дрібними кубиками, сир – товстими скибочками.

    Крок 2

    У чавунній сковороді нагріти олію або свинячий жир. Обсмажити на ньому бекон. Додати цибулю-порей і готувати, помішуючи, до м’якості цибулі (прибл. 7 хв).

    Крок 3

    У сотейник покласти готову локшину, перемішати. Страву посолити та поперчити. Зверху викласти скибочки сиру.

    Крок 4

    Нагріти духовку до 180 °. Сковороду з яєчною локшиною, беконом, сиром та цибулею-пореєм поставити в духовку та запікати страву 15 хв.

    Рекомендуємо освоїти та рецепт швабської локшини з картоплі: 350 г картоплі вимити та варити в шкірці до м’якості. Дати охолонути, очистити та розім’яти в пюре. Вбити 3 яйця, додати дрібку солі, перемішати лопаткою. Всипати така кількість борошна, щоб вийшло густе однорідне тісто. Викласти тісто в друшляк з великими отворами та тримаючи його над каструлею з киплячою водою, протерти прямо у воду. Варити локшину, поки вона не випливе на поверхню. Після випливання варити ще прибл. 1 хв. Відкинути локшину на друшляк і промити холодною водою. Перед подачею картопляну локшину необхідно розігріти.

    Сьогодні ми дізналися як готується Локшина з беконом та овечим сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *