Перейти до вмісту
Головна » Яєчна локшина з куркою

Яєчна локшина з куркою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яєчна локшина з куркою та соєвими паростками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 530 ккал, 40 г білків,
    17 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г яєчної локшини
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 стручки червоного перцю чилі
    ❯ 1–2 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 1/2 ч. л. меленого коріандру
    ❯ 300 г рубаного курячого філе
    ❯ порошок карі
    ❯ соєвий та вустерський соус
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 4 стебла рубаної зеленої цибулі
    ❯ 180 г соєвих паростків
    ❯ сіль
    ❯ 2 яйця

    Покроковий процес приготування яєчної локшини

    Крок 1

    Локшину відварити, як це описано на пакуванні. Всі овочі вимити та дрібно нарізати. На сковороді вок нагріти олію
    і обсмажувати на ньому подрібнену цибулю та часник 3 хв. Додати солодкий перець, нарізане філе, соєвий та вустерський соуси на смак. Приправити імбиром, коріандром та порошком карі та готувати, помішуючи, 10–15 хв.

    Крок 2

    Підмішати зелену цибулю та подрібнений перець чилі та готувати 2 хв. Додати яєчну локшину та соєві паростки. Вбити яйця, посолити на смак та готувати ще 2–3 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яєчна локшина з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *