Перейти до вмісту
Головна » Ніжна локшина тальятеле

Ніжна локшина тальятеле

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ніжна локшина тальятеле у томатному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 340 ккал, 2 г білків,
    33 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г цибулі
    ❯ 150 мл оливкової олії
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 250 г консервованих помідорів у власному соку шматочками
    ❯ сіль
    ❯ мелений білий перець
    ❯ 1 стручок рубаного перцю чилі
    ❯ 1 зубчик подрібненого часнику
    ❯ 400 г локшини тальятеле
    ❯ жменя листків базиліка
    ❯ в’ялені помідори

    Покроковий процес приготування локшини тальятеле

    Крок 1

    Для соусу бекон нарізати смужками. Цибулю очистити, нарізати скибочками та обсмажувати на оливковій олії 2 хв. Додати бекон та обсмажувати ще 3 хв. Підмішати консервовані помідори, посолити, поперчити, додати перець чилі та готувати 10 хв. Підмішати часник.

    Крок 2

    Тальятеле відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на упаковці. Відкинути на друшляк і дати воді стекти. Подати з пікантним томатним соусом, посипавши базиліком та в’яленими помідорами.

    Сьогодні ми дізналися як готується Ніжна локшина тальятеле. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *