Перейти до вмісту
Головна » Яєчна локшина шпєцлє

Яєчна локшина шпєцлє

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Яєчна локшина шпєцлє” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ 4 яйця
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 1/2 ст. л. вершкового масла

    Покроковий процес приготування яєчної локшини шпєцлє

    Борошно просіяти гіркою у миску. Яйця з молоком збовтати вилкою. У борошні зробити поглиблення, влити туди яєчно-молочну суміш і підсипаючи борошно з країв, замісити однорідне тісто. Підготувати прес для локшини або друшляк з діаметром отворів бл. 0,4 см. У широкій каструлі довести до кипіння 3 л води. Тісто протерти через друшляк або прес над каструлею і варити шпецле, поки вони не спливуть на поверхню. Після випливання варити ще 1 хв.

    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Борошно просіяти в миску, посередині зробити поглиблення.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Збовтати яйця з молоком, влити в борошно та за допомогою лопатки замісити тісто.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Покласти тісто в друшляк або в прес для локшини та протерти прямо в окріп.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Шпецле промити холодною водою та заправити розтопленим олією.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яєчна локшина шпєцлє. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *