Перейти до вмісту
Головна » Сковорідка з грибами та локшиною

Сковорідка з грибами та локшиною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сковорідка з грибами та локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 550 ккал, 14 г білків,
    27 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 невеликі цибулини
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 50 мл сухого білого вина
    ❯ 100 мл овочевого або курячого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ домашня яєчна локшина
    ❯ 2 ст. л. нарізаної кільцями зеленої цибулі
    ❯ 2 яєчні жовтки

    Покроковий процес приготування грибів з локшиною

    Крок 1

    Цибулю очистити та порубати. Печериці протерти вологою тканиною та нарізати пластинами.

    Крок 2

    На сковороді розтопити вершкове масло та обсмажити рубану цибулю з грибами. Влити вино і бульйон, посолити, поперчити та готувати, поки майже вся рідина не випарується.

    Крок 3

    Зварити домашню локшину, відкинути на друшляк і промити холодною водою.

    Крок 4

    Зелену цибулю сполоснути, нарізати кільцями, перемішати з локшиною і викласти у глибоку сковороду. Додати
    цибульно-грибну суміш. Жовтки збовтати, влити в сковороду і швидко все обсмажити.

    Вироби із тіста з додаванням сирих яєць, що нагадують товсту локшину або дрібні галушки – національна страва
    Швабська кухня. В Німеччині їх називають шпєцлє. Там навіть продають спеціальні преси для видавлювання тіста у киплячу воду. Але якщо ви не знайшли нічого придатного у своєму кухонному арсеналі, не біда! Змочіть водою звичайну обробну дошку, викладіть на неї тісто для шпєцлє і, проведення дошки над каструлею з киплячою водою, відокремлюйте ножем і скочуйте у воду тонкі смужки тіста. Шпєцлє з чим тільки не їдять! Особливо смачні вони із сиром. Посипте готове блюдо тертим сиром і поставте ненадовго в нагріту до 180 ° духовку, щоб сир розплавився.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сковорідка з грибами та локшиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *