Перейти до вмісту
Головна » Рисова локшина з арахісом

Рисова локшина з арахісом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рисова локшина з арахісом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 530 ккал, 39 г білків,
    16 г жирів, 61 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ шматочок свіжого кореня імбиру (прибл. 3 см)
    ❯ 2 солодких перців
    ❯ 2 скибочки курятини
    ❯ 2 ст. л. кунжутної олії
    ❯ 2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 250 г рисової локшини
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 40 г арахісу
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування рисової локшини

    Крок 1

    Часник очистити та подрібнити. Стручки солодкого перцю розрізати вздовж навпіл та очистити від насіння, м’якуш нарізати тонкими брусочками. Імбир очистити та натерти на дрібній тарці. Нагріти масло та обсмажувати часник з імбиром 0,5 хв. Додати дрібно нарізану курятину, через 3 хв – овочі. При постійному помішуванні готувати ще 5 хв.

    Крок 2

    Рисову локшину відварити, як описано на пакуванні, відкинути на друшляк і перемішати з овочами. Заправити страву сумішшю соєвого соусу з цукром, посипати обсмаженими горіхами та рубаною кінзою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Рисова локшина з арахісом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *