Перейти до вмісту
Головна » Гарбузи з м’ясним рагу

Гарбузи з м’ясним рагу

    Гарбузи з м'ясним рагу

    Рецепт “Гарбузи з м’ясним рагу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год.

    У 1 порції: 370 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    – 4 маленькі гарбузи (по 400–500 г)
    – 3 бульби відвареної картоплі
    – 1 стебло цибулі-порею
    – 3 міцні помідори
    – 500 г м’якоті свинини
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 2 гілочки чебрецю
    – 150 мл м’ясного бульйону
    – 200 г сметани
    – 100 г тертого сиру

    Покроковий процес приготування гарбузів

    Крок 1

    Гарбузи вимити, верхівки зрізати та вийняти м’якуш так, щоб не пошкодити стіни. Кожен гарбуз разом із верхівкою опустити у велику каструлю з киплячою підсоленою водою та варити 5 хв. Обережно перекласти на робочу поверхню.

    Крок 2

    Картоплю нарізати скибочками. Лук-порей вимити та нарізати кільцями. Помідори нарізати кубиками. М’ясо вимити, обсушити, а також нарізати кубиками.

    Крок 3

    У сковороді розігріти олію і підрум’янити лук порей. Додати м’ясо, смажити все разом, помішуючи, 10 хв. Покласти помідори, картопля, гасити 5 хв.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 190 °. М’ясо з овочами посолити, поперчити, посипати листочками чебрецю і розкласти на гарбузи. Бульйон з’єднати зі сметаною, сумішшю, що вийшла залити овочі. Посипати тертим сиром та запікати близько 15 хв

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузи з м’ясним рагу. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *