Перейти до вмісту
Головна » Салат з буряка з червоною рибою

Салат з буряка з червоною рибою

    Салат з буряка з червоною рибою

    Рецепт “Салат з буряка з червоною рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 220 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 2 буряки
    – 1 ч. л. соєвого соусу
    – 1 ч. л. лимонного соку
    – 6 ст. л. оливкової олії
    – 150 г слабосоленої червоної риби
    – 1 апельсин
    – 4 гілочки руколи
    – 70 г листового салату
    – 100 г бринзи або твердого козячого сиру
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування салату з буряка

    Крок 1

    Буряк вимити, кожен коренеплід загорнути у фольгу та запікати в духовці протягом 1,5 год. при 180°. Потім дати охолонути, очистити та нарізати скибочками. Соєвий соус з’єднати з лимонним соком, 2 ст. л. олії, полити буряк і залишити на 10 хв.

    Крок 2

    Рибу нарізати смужками. З апельсина зняти цедру, м’якуш розділити на часточки, очистити від білих плівок та шкірки, розділити на дрібні скибочки. Руколу та салат вимити, обсушити, крупно нарізати. Бринзу (сир) нарізати кубиками.

    Крок 3

    Усі інгредієнти салату, крім цедри, з’єднати, посолити, поперчити та перемішати. Посипати цедрою і полити рештою оливковою олією

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з буряка з червоною рибою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *