Перейти до вмісту
Головна » Смажена кукурудза з лимонним маслом

Смажена кукурудза з лимонним маслом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Смажена кукурудза з лимонним маслом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 530 ккал, 10 г білків,
    31 г жирів, 53 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 попередньо відварених качанів кукурудзи
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ сік
    1 лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для гострої олії:
    ❯ 125 г вершкового масла
    ❯ 1–2 стручки перцю чилі
    ❯ 1/4 ч. л. меленого куміна
    ❯ терта цедра 1 лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування смаженої кукурудзи

    Крок 1

    Приготувати гостру олію. Стручки перцю чилі вимити, розрізати кожен вздовж навпіл і очистити від насіння. М’якуш дуже дрібно нарізати та змішати з розм’якшеним вершковим маслом, меленим куміном і тертою цедрою лимона, посолити та поперчити. Забрати масло в холодильник.

    Крок 2

    Зелену цибулю вимити та обсушити. На сковороді нагріти олію та обсмажувати кукурудзу на слабкому вогні ок. 10 хв до підрум’янювання. За 3-4 хв до готовності додати зелену цибулю.

    Крок 3

    Готову кукурудзу та зелену цибулю з усіх сторін змастити гострим маслом. Збризкати соком лимона, посолити та поперчити.

    Сьогодні ми дізналися як готується Смажена кукурудза з лимонним маслом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *