Перейти до вмісту
Головна » Суп мінестроне з грінками

Суп мінестроне з грінками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп мінестроне з грінками італійський суп з консервованої квасолі та свіжих овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 10 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 14 г білків,
    17 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 великі моркви
    ❯ 2 стебла черешкової селери
    ❯ 1 бульба картоплі
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 400 г очищених консервованих томатів
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ 2 листи білокачанної капусти
    ❯ 400 г консервованої білої квасолі
    ❯ сіль
    ❯ грінки з 4 скибочок білого хліба

    Покроковий процес приготування супу мінестроне

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. Овочі, що залишилися, ви мити та очистити. Моркву нарізати кружками середньої товщини, капусту – смужками, картопля та селера – кубиками.

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном нагріти 2 стіл. ложки олії та обсмажувати цибулю з дрібно нарізаною беконом 5 хв. Покласти моркву, картопля, селера та часник, обсмажувати все разом ще 2 хв. Додати томати, влити бульйон та варити суп на слабкому вогні 30 хв. За 15 хв до готовності додати капусту.

    Крок 3

    У готовий суп підмішати консервовану квасолю (без рідини), посолити. Розлити суп по глибоких тарілках, додати до кожної грінки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп мінестроне з грінками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *