Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп з кіноа

Томатний суп з кіноа

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Томатний суп з кіноа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 180 ккал, 9 г білків,
    3 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 80 г кіноа
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 стебло черешкової селери
    ❯ 1/2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 400 г консервованих очищених помідорів
    ❯ 800 мл овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець
    ❯ 2 свіжих помідори
    ❯ 200 г зеленого горошку

    Покроковий процес приготування томатного супу з кіноа

    Крок 1

    Моркву очистити та нарізати кружками, селера – скибочками. Помідори очистити від шкірки та насіння та нарізати шматочками.

    Крок 2

    Обсмажувати цибулю в сотейнику на олії до напівпрозорості. Додати та обсмажити моркву, покласти консервовані помідори, влити бульйон та варити 10 хв. Всипати промиту кіноа, посолити, поперчити та варити 10 хв. Додати горошок та свіжі помідори та варити 5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп з кіноа. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *