Перейти до вмісту
Головна » Кіноа з креветками

Кіноа з креветками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кіноа з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 300 ккал, 20 г білків,
    6 г жирів, 41 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г крупи кіноа
    ❯ 1 л бульйону
    ❯ 200 г очищених креветок
    ❯ соєвий соус
    ❯ 1 чайн. ложка місопасти
    ❯ 400 г консервованих овочів асорті (буряк, морква, кукурудза)
    ❯ 200 г козиного сиру

    Покроковий процес приготування кіноа

    Крок 1

    З консервованих овочів злити рідину. Козячий сир дрібно нарізати або розім’яти вилкою. Крупу кіноа добре промити і відварити на овочевому бульйоні, як описано на пакуванні. За 4 хв до закінчення приготування додати креветки.

    Крок 2

    Готову кашу з креветками зняти з вогню. Підмішати 1 чайн. ложку місо-пасти та соєвий соус на смак. Додати консервовані овочі та добре перемішати.

    Крок 3

    Кіноа з овочами та креветками розкласти по тарілках та подати на стіл, посипавши козячим сиром.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кіноа з креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *