Перейти до вмісту
Головна » Шашлики з креветок

Шашлики з креветок

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шашлики з креветок на грилі з часниковою олією” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 17 г білків,
    17 г жирів, 7 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 24 королівські креветки
    ❯ 2 лайми
    Для часникової олії:
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ч. л. великої морської солі
    ❯ 3 ч. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування шашликів з креветок

    Крок 1

    Приготувати часникову олію. Часник очистити та стовкти. У невеликій каструлі змішати вершкове та оливкову олію, додати часник та рубану. петрушку. Суміш посолити та нагрівати, поки вершкове масло повністю не розтопиться.

    Крок 2

    Дерев’яні або бамбукові шпажки замочити у холодній воді на 10 хв. Креветки очистити від панцира. На кожну шпажку нанизати по 3-4 креветки. Лайми вимити, обсушити та нарізати восьмушками.

    Крок 3

    Гриль нагріти. Креветки змастити часниковою олією та обсмажувати на грилі по 3 хв з кожною сторони. (Під час приготування періодично змащувати креветки часниковою олією.) Подати шашлички з креветок зі скибочками лайма.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шашлики з креветок. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *