![Ледачий штрудель](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/krevetky-z-ananasnoyu-salsoyu.jpg)
Рецепт “Креветки з ананасною сальсою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 340 ккал, 20 г білків,
21 г жирів, 18 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 24 очищені варені тигрові креветки
❯ 3 білки
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ кукурудзяний крохмаль
❯ 80 г кокосового борошна
❯ рослинна олія
Для сальси:
❯ 145 г консервованого ананаса
❯ 2 ст. л. тростинного цукру
❯ 3 ст. л. ананасового соку
❯ 150 мл солодкого соусу чилі
❯ сік лимона
Покроковий процес приготування креветок з сальсою
Крок 1
Для сальси ананас пюрувати із цукром, соусом чилі, ананасовим соком. Приправити соком лимона до смаку.
Крок 2
Білки збити із сіллю. Креветки посипати крохмалем, занурити в білкову масу та обваляти в борошні. Обсмажити на
олії та дати жиру стекти. Креветки подати гарячі з ананасною сальсою.