Перейти до вмісту
Головна » Креветки з ананасною сальсою

Креветки з ананасною сальсою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Креветки з ананасною сальсою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 340 ккал, 20 г білків,
    21 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 24 очищені варені тигрові креветки
    ❯ 3 білки
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ кукурудзяний крохмаль
    ❯ 80 г кокосового борошна
    ❯ рослинна олія
    Для сальси:
    ❯ 145 г консервованого ананаса
    ❯ 2 ст. л. тростинного цукру
    ❯ 3 ст. л. ананасового соку
    ❯ 150 мл солодкого соусу чилі
    ❯ сік лимона

    Покроковий процес приготування креветок з сальсою

    Крок 1

    Для сальси ананас пюрувати із цукром, соусом чилі, ананасовим соком. Приправити соком лимона до смаку.

    Крок 2

    Білки збити із сіллю. Креветки посипати крохмалем, занурити в білкову масу та обваляти в борошні. Обсмажити на
    олії та дати жиру стекти. Креветки подати гарячі з ананасною сальсою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Креветки з сальсою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *