Перейти до вмісту
Головна » Котлети з ананасом

Котлети з ананасом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Котлети з ананасом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години 40 хвилин
    У 1 порції: 580 ккал, 28 г білків,
    39 г жирів, 31 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 10 тонких скибочок ананаса
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 1/2 подрібненого перцю чилі
    ❯ 2 ч. л. рубаного чебрецю
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 1/2 ч. л. меленого запашного перцю
    ❯ 4 свинячі котлети на кістці
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії

    Покроковий процес приготування котлет з ананасом

    Крок 1

    Для маринаду часник очистити та порубати. Зелену цибулю вимити та нарізати кільцями. 4 скибочки ананаса пюрувати блендером і змішати з цибулею, часником, чилі, чебрецем і запашним перцем.

    Крок 2

    Котлети вимити, обсушити та намазати 1/4 маринаду. Разом зі скибочками ананаса, що залишилися викласти в керамічну посудину і помістити в холодильник на 2-3 год. Маринад, що залишився, до подачі тримати в холодильнику.

    Крок 3

    М’ясо вийняти з маринаду, обсушити, посолити та поперчити. Смажити на 1 стіл. ложці олії 10 хв. Скибочки ананаса злегка обсмажити на жирі, додавши масло, що залишилося. Подати з котлетами та маринадом.

    Маринад з ананасовим пюре робить м’ясо ніжним і насичує ароматом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з ананасом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *