Перейти до вмісту
Головна » Натуральні свинячі котлети

Натуральні свинячі котлети

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Натуральні свинячі котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 600 г свинини (спинна частина)
    ❯ 4 цибулини шалота
    ❯ 6 плодів інжиру
    ❯ кілька гілочок чебрецю
    ❯ 2 ст. л. рідкого меду
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 3 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування свинячіх котлет

    Крок 1

    Часник очистити та потовкти у ступці зі щіпкою солі. Інжир промити та обсушити. Один плід розім’яти та в мисці перемішати з бальзамічним. оцтом, товченим часником і медом, влити 1 ст. л. олії.

    Крок 2

    М’ясо промити, обсушити, нарізати порційними шматками та злегка відбити ребром ножа. Підготовлене м’ясо викласти в миску з приготовленою сумішшю, акуратно перемішати та залишити при кімнатній температурі на 20 хв.

    Крок 3

    Цибулину очистити та нарізати кільцями середньої товщини. Чебрець промити, перебрати та обсушити. Плід інжиру, що залишилися, нарізати половинками або четвертинками.

    Крок 4

    На сковороді на гарячій олії обсмажити промариноване м’ясо до готовності (бл. 8 хв з кожною сторони). Готове м’ясо перекласти в інший посуд та до подачі на стіл зберегти гарячим.

    Крок 5

    На жирі, що залишився після приготування м’яса, обсмажувати цибулю до прозорості, часто перемішуючи. Викласти до цибулі інжир та обсмажувати бл. 5 хв. Влити на сковороду маринад з-під м’яса покласти чебрець і збільшити вогонь до сильного. Прогрівати м’ясо бл. 5 хв. Подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Натуральні свинячі котлети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *