Перейти до вмісту
Головна » Свинячі реберця на вині

Свинячі реберця на вині

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свинячі реберця на вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    ❯ 700 г свинячих реберць
    ❯ 100 г чорносливу
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ніжка селери
    ❯ 2–3 зубки часнику
    ❯ 150 мл білого сухого вина
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1 сушений стручок середньо гострого перцю (за бажанням)
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ хмелі-сунелі

    Покроковий процес приготування свинячіх реберць

    Крок 1

    Реберця промити, обсушити та нарізати по кістці. Цибулю очистити та нарізати півкільцями середньої товщини. Селеру промити, обсушити та нарізати шматочками. Часник очистити та крупно порубати.

    Крок 2

    Чорнослив промити, у невеликому посуді залити окропом на 15 хв.

    Крок 3

    На сотейнику на невеликої кількості рослинної олії обсмажити м’ясо до золотистого кольору з усіх боків. Закласти стручок перцю (не ламаючи його) та прогрівати 5 хв.

    Крок 4

    Додати цибулю, селеру і готувати, часто перемішуючи, до прозорості цибулі. Збільшити вогонь до середнього та довести цибулю до золотистого кольору. Стручок перцю видалити.

    Крок 5

    Страву добре посолити та поперчити, присипати 1 ч. л. хмелі-сунелі та добре перемішати.

    Крок 6

    Закласти до м’яса чорнослив, влити вино, додати часник. Накрити сотейник кришкою, зменшити вогонь до мінімуму та готувати реберця бл. 30 хв.

    Крок 7

    Духовку нагріти до 180 °. Влити у сотейник прибл. 100 мл води та запікати м’ясо в духовці 15–20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі реберця на вині. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *