Перейти до вмісту
Головна » Чахохбілі з червоним вином

Чахохбілі з червоним вином

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Чахохбілі з червоним вином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 1 курка (1,2-1,3 кг)
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 2 червоні цибулини
    – 2 моркви
    – 500 г стиглих помідорів
    – 150 мл червоного напівсолодкого вина
    – 1 ч. л. хмелі-сунелі
    – 4 зубчики часнику
    – 1/2 пучка кінзи
    – сіль
    – мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування чахохбілі
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Курку вимити, добре обсушити паперовим рушником та розрізати на невеликі шматочки. У сотейнику або каструлі нагріти олію та обсмажити курку до підрум’янювання. Викласти.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Цибулини очистити та дрібно нарізати. Моркву вимити, очистити та натерти на великій тертці. Помідори вимити та нарізати кубиками. За бажанням плоди можна попередньо очистити від шкірки.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    У сотейнику або каструлі на олії, що залишилося від смаження курки, підрум’янити цибулю з морквою. Додати нарізані помідори, смажити усі разом на невеликому вогні 5 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    До овочів перекласти смажені шматочки курки, влити червоне вино, посолити, поперчити до смаку, посипати хмелі-сунелі та гасити під кришкою на слабкому вогні близько 30 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Часник очистити та подрібнити. Кинзу промити, добре обсушити та дрібно порубати. Часник та кінзу скласти в маленьку мисочку, злегка посипати сіллю і розтерти товкачем до появи соку.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Ароматну суміш, що Вийшла, додати в сотейник (каструлю) до курки з овочами та тушити 3 хв. Чахохбілі розкласти по порційних тарілках, прикрасити зеленню та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чахохбілі з червоним вином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *