Перейти до вмісту
Головна » Тайський соус сатай до шашликів

Тайський соус сатай до шашликів

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тайський соус сатай до шашликів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 190 ккал, 3 г білків,
    17 г жирів, 9 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 1 маленький стручок червоного перцю чилі (або 1 ч. л. меленого кайєнського перцю)
    ❯ 1/2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. тростинного цукру
    ❯ 1/2 склянки арахісової пасти
    ❯ 1 ч. л. соєвого соусу
    ❯ 1/2 склянки кокосового молока

    Покроковий процес приготування соуса сатай до шашликів

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. Перець чилі вимити та, вилучивши насіння, дрібно нарізати, разом з
    цибулею обсмажувати на олії 4 хв. Додати часник та обсмажувати ще 1 хв.

    Крок 2

    Посипати овочі очеретяним цукром і нагрівати, поки цукор не карамелізується. Підмішати арахісову пасту та соєвий соус. Розвести суміш кокосовим молоком і злегка уварити на слабкому вогні. Готовий соус зняти з вогню та добре збити. Подати до курячих шашличків з салатом зі свіжих огірків.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тайський соус сатай до шашликів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *