Перейти до вмісту
Головна » Салат з креветками та цитрусовою заправкою

Салат з креветками та цитрусовою заправкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат з креветками та цитрусовою заправкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 210 ккал, 17 г білків,
    11 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 помідори
    ❯ 2 огірки
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ сіль
    ❯ 1 пучок салатного листя
    ❯ 200 г креветок
    ❯ 1/2 пучка кропу
    ❯ 4 пір’їна зеленої цибулі
    Для заправки:
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 ч. л. гірчиці
    ❯ 2 ст. л. соку апельсина
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування салату з креветками

    Крок 1

    Овочі та листя салатів добре вимити та обсушити. Креветки відварити до готовності підсоленій воді, дати охолонути
    та очистити.

    Крок 2

    Помідори нарізати часточками, огірки – кухлями. Цибулю очистити та нарізати тонкими півкільцями. Кріп і зелений лук порубати. Листя салатів порвати на невеликі шматочки.

    Крок 3

    Усі підготовлені інгредієнти з’єднати у великій мисці та добре перемішати

    Крок 4

    Приготувати заправку. Соки лимона та апельсина, гірчицю, сіль, мелений чорний перець з’єднати та злегка збити віночком. Салат полити цитрусовою заправкою, акуратно перемішати та прибрати в холодильник на 40 хв, щоб він настоявся.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з креветками та цитрусовою заправкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *