Перейти до вмісту
Головна » Пиріг-сендвіч з беконом

Пиріг-сендвіч з беконом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг-сендвіч з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 407 ккал, 18 г білків,
    26 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 12 скибочок хліба для тостів
    ❯ 200 г бекону пластинами (або шматочки відвареної курячої грудки)
    ❯ 2–3 яйця
    ❯ сіль
    ❯ 300 мл молока або м’ясного бульйону
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 125 г напівтвердого сиру
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ мариновані корнішони або інші овочі

    Покроковий процес приготування пирігу-сендвіча з беконом

    Крок 1

    Зі скибочок хліба зрізати скоринки з трьох сторін. 2 скибочки нарізати смужками шириною бл. 3 см. 6 скибочок розрізати навпіл так, щоб вийшло 12 шматочків.

    Крок 2

    Рознімну форму вистелити папером для випікання. У мисці збити яйця із сіллю за допомогою віночка. Продовжуючи збивати, влити порціями молоко чи бульйон. Хліб трохи підсушити в гарячій духовці, викласти на блюдо і дати
    охолонути. 12 шматочків хліба вмочити в яєчну суміш і обкласти ними форму по колу, чергуючи шматочки хліба з пластинами бекону. Ще 5 скибочок хліба занурити в яєчну суміш і викласти на дно форми. Смужки хліба, що залишилися, також вмочити в яєчну суміш і помістити їх у середину форми, чергуючи верстви хліба зі скибочками бекону. Яєчною, що залишилася сумішшю залити пиріг. Духовку нагріти до 160 °. Випікати пиріг бл. 10 хв.

    Крок 3

    Петрушку обполоснути, листочки з гілочок обірвати та порубати. Сир натерти. Температуру духовки збільшити до
    175 °. Пиріг посипати петрушкою та сиром, поперчити, накрити алюмінієвою фольгою.

    Крок 4

    Випікати ще 15 хв. Зняти фольгу та кілька хвилин випікати виріб до рум’яної скоринки. Теплий пиріг нарізати порційними шматочками, подати разом із маринованими овочами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг-сендвіч з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *