Перейти до вмісту
Головна » Сендвіч з качиною грудкою

Сендвіч з качиною грудкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сендвіч з качиною грудкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 45 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 32 г білків,
    3 г жирів, 51 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г качиної грудки
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ щіпка цукру
    ❯ 2 ст. л. солі
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ кілька крапель оцту
    ❯ 4 чіабати (з безглютенового борошна)
    ❯ листя салату

    Покроковий процес приготування сендвіча з грудкою

    Крок 1

    Для маринаду 1 цибулину, часник очистити та порубати. У каструлю з 1 л води додати цукор, сіль, лавровий лист, цибулю, часник, оцет і довести до кипіння. Купку вимити, змастити маринадом та залишити на 24 год. Запікати 1-2 години при 120°

    Крок 2

    Для сендвічів на нижні половинки чіабати викласти вимите листя салату, скибочки качиної грудки, півкільця червоної цибулі та накрити верхніми половинками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сендвіч з качиною грудкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *