Перейти до вмісту
Головна » Паелья з індичкою

Паелья з індичкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паелья з індичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 35 хвилин
    У 1 порції: 320 ккал, 16 г білків,
    12 г жирів, 22 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г філе індички
    ❯ 1 кг помідорів
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 червоні солодкі перці
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 400 г круглозерного рису
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ 1 ст. л. листків розмарину
    ❯ 1/2 ч. л. меленої куркуми
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування паельі з індичкою

    Крок 1

    Індичку вимити, нарізати шматочками, натерти сіллю та перцем. На помідорах зробити хрестоподібні надрізи, обдати окропом і зняти шкірку. М’якуш нарізати кубиками. Часник очистити та потовкти. Солодкий перець вимити та очистити від насіння. Один нарізати брусочками, другий – кубиками.

    Крок 2

    Нагріти олію в сотейнику та обсмажувати брусочки перцю 5 хв. Перекласти перець на тарілку. У цьому ж сотейнику
    обсмажити шматочки індички до золотистого кольору. Вийняти

    Крок 3

    У сотейник покласти томати, часник та нарізаний кубиками солодкий перець. Влити трохи води та довести до кипіння. Зменшити вогонь і гасити 30 хв. Додати сіль та спеції.

    Крок 4

    Рис промити та разом з індичкою викласти в сотейник до овочів. Влити бульйон та тушкувати все разом, поки рідина не випарується. Готову страву прикрасити брусочками солодкого перцю.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паелья з індичкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *