Перейти до вмісту
Головна » Паштет із гарбуза з беконом

Паштет із гарбуза з беконом

    Паштет із гарбуза з беконом

    Рецепт “Паштет із гарбуза з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 1 година 25 хвилин

    Інгредієнти

    – 500 г м’якоті гарбуза
    – 4 гілочки чебрецю
    – 150 г бекону (тонкими скибочками)
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 3 яйця
    – 1 ст. л. рідкого меду
    – 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування паштету із гарбуза з беконом

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Гарбуз нарізати великими кубиками, у глибокій мисці збризкати рослинною олією, добре перемішати, злегка посолити та перекласти на деко. Запікати гарбуз бл. 30 хв.

    Крок 2

    Чебрець промити та обсушити, листочки з гілочок обірвати. Запечений гарбуз перекласти в чашу блендера і подрібнити пюре. Додати мед, покласти листочки чебрецю, вбити яйця та пюрувати масу повторно. Масу посолити, поперчити, приправити меленим мускатним. горіхом і дуже добре збити.

    Крок 3

    Підготувати форму для запікання з високими бортиками та вислати її скибочками бекону. У форму на бекон викласти гарбузове пюре та акуратно його розрівняти. Накрити форму листом алюмінієвої фольги та запікати в духовці при 180 30 хв. Фольгу зняти та запікати страву ще 10 хв.

    Крок 4

    Готовому гарбузовому паштету дати охолонути при кімнатній температурі та нарізати його порційними скибочками. Подати на грінках з пшеничного хліба (за бажанням змастити грінки невеликою кількістю вершкового масла) з листовим салатом або салатом зі свіжих овочів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет із гарбуза з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *