![Грибний паштет](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/grybnyj-pashtet.jpg)
Рецепт “Грибний паштет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Гриби 500 г
– Цибуля 100 г
– Цибуля-порей 100 г
– Вершки жирні 200 мл
– Вершкове масло 30 г
– Гострий червоний перець 5 г
– Чорний мелений перець 3 г
– Сушений кріп 3 г
– Кориця 2 г
– Половина мускатного горіха
– Сік половини лимона – за бажанням
– Сіль за смаком
– Цукор 1 ч.л.
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування грибного паштету
![Грибний паштет1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/grybnyj-pashtet1.jpg)
Крок 1
Ставимо сковороду на вогонь та нарізаємо гриби шматочками. Наливаємо трохи олії на сковороду та відправляємо в неї гриби. Перемішуємо.
![Грибний паштет2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/grybnyj-pashtet2.jpg)
Крок 2
Коли гриби підрум’яняться додаємо цибулю, порізану півкільцями. Перемішуємо поки овочі не стануть м’якими.
![Грибний паштет3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/grybnyj-pashtet3.jpg)
Крок 3
Тепер додаємо вершки і чекаємо поки закиплять. За допомогою блендера робимо однорідну масу.
![Грибний паштет4](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/grybnyj-pashtet4.jpg)
Крок 4
На сковороду кладемо 30 гр. вершкового масла. Коли масло розтане вивантажуємо паштет у сковороду. Добре перемішуємо. Додаємо 1.5. ч. л. солі, 1 ч. л. цукру та спеції. Потім натираємо половину мускатного горіха та сік половини лимона (за бажанням). Постійно помішуючи, доводимо до кипіння.