Перейти до вмісту
Головна » Грибний паштет

Грибний паштет

    Грибний паштет

    Рецепт “Грибний паштет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Гриби 500 г
    – Цибуля 100 г
    – Цибуля-порей 100 г
    – Вершки жирні 200 мл
    – Вершкове масло 30 г
    – Гострий червоний перець 5 г
    – Чорний мелений перець 3 г
    – Сушений кріп 3 г
    – Кориця 2 г
    – Половина мускатного горіха
    – Сік половини лимона – за бажанням
    – Сіль за смаком
    – Цукор 1 ч.л.
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування грибного паштету
    Грибний паштет1

    Крок 1

    Ставимо сковороду на вогонь та нарізаємо гриби шматочками. Наливаємо трохи олії на сковороду та відправляємо в неї гриби. Перемішуємо.

    Грибний паштет2

    Крок 2

    Коли гриби підрум’яняться додаємо цибулю, порізану півкільцями. Перемішуємо поки овочі не стануть м’якими.

    Грибний паштет3

    Крок 3

    Тепер додаємо вершки і чекаємо поки закиплять. За допомогою блендера робимо однорідну масу.

    Грибний паштет4

    Крок 4

    На сковороду кладемо 30 гр. вершкового масла. Коли масло розтане вивантажуємо паштет у сковороду. Добре перемішуємо. Додаємо 1.5. ч. л. солі, 1 ч. л. цукру та спеції. Потім натираємо половину мускатного горіха та сік половини лимона (за бажанням). Постійно помішуючи, доводимо до кипіння.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний паштет. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *