Перейти до вмісту
Головна » Паштет із печінки

Паштет із печінки

    Паштет із печінки

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Паштет із печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 120 г відвареної курячої печінки
    – 300 г цибулі
    – 1 ч. л. рафінованої ріпакової олії
    – 0,5 ч.л. чорного перцю
    – 1 ч. л. солодкої паприки
    – сіль на смак

    Покроковий процес приготування паштету із печінки

    Крок 1

    Цибулю нарізати кубиками та обсмажити на олії

    Крок 2

    Пробити занурювальним блендером цибулю, печінку, сіль та прянощі. Виходить ніжний паштет, солодкуватий на смак.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет із печінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *