Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий пиріг з волоськими горіхами

Гарбузовий пиріг з волоськими горіхами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гарбузовий пиріг з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 310 ккал, 4 г білків,
    19 г жирів, 31 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 14 порцій:
    ❯ 400 г борошна
    ❯ 2,5 ч. л. меленої кориці
    ❯ по 1/2 ч. л. меленого імбиру та тертого мускатного горіха
    ❯ 1/2 ч. л. меленого запашного перцю
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 250 г вершкового масла
    ❯ 200 г коричневого тростинного цукру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 ч. л. ванільного цукру
    ❯ 2 склянки гарбузового пюре
    ❯ жменя рубаних волоських горіхів
    ❯ по жмені крупно покришеного ванільного та шоколадного печива
    ❯ цукрова пудра для посипання

    Покроковий процес приготування гарбузового пирога

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Прямокутну форму або глибоке деко вистелити папером для випікання.

    Крок 2

    Борошно просіяти та змішати у мисці із прянощами та розпушувачем. Вершкове масло розтопити у невеликій каструлі на слабкому вогні, потім перелити у чисту миску і дати охолонути. Всипати цукор і ванільний цукор, вбити яйця. Додати гарбузове пюре і все ретельно перемішати.

    Крок 3

    Невеликими порціями всипати в яєчно-гарбузову масу борошно з розпушувачем, швидко перемішати. У самому кінці додати в тісто рубані горіхи та скришене печиво.

    Крок 4

    Тісто ложкою викласти у підготовлений посуд для випікання, розрівняти та випікати бл. 35 хв. (Перевірити готовність пирога, проткнувши його дерев’яною шпажкою: тісто не повинно до неї прилипати.) Готовий гарбузовий пиріг дати повністю охолонути прямо у формі, посипати цукровою пудрою і розрізати на чотирнадцять квадратних шматочків.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий пиріг з волоськими горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *