Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий соус з горіхами

Гарбузовий соус з горіхами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гарбузовий соус з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 9 г білків,
    15 г жирів, 19 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 банки (по 250 мл):
    ❯ 1 невеликий гарбуз (бл. 600 г)
    ❯ 2 очищених зубчики часнику
    ❯ по 2 ст. л. оливкової олії та меду
    ❯ 1 склянка листків петрушки
    ❯ по 1/2 склянки очищених волоських горіхів та насіння гарбуза
    ❯ 60 г тертого сиру
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування гарбузового соусу

    Крок 1

    Гарбуз вимити та розрізати навпіл, видалити насіння і зрізати шкірку. Покласти в кожну половинку гарбуза по зубчику часнику, додати по 1 стіл. ложці олії та меду, посолити та запікати в духовці при 190 ° до м’якості

    Крок 2

    Зелень подрібнити у блендері з горіхами та насінням. Додати печений гарбуз та сир, пюрувати. Заправити соус соком лимона, посолити та поперчити. Подати з безглютеновими хлібцями. Зберігати у холодильнику не більше трьох діб.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий соус з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *