Рецепт “Свинина у білому вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 9 годин 10 хвилин
У 1 порції: 760 ккал, 42 г білків,
48 г жирів, 33 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 кг свинячого філе
❯ 1/2 пучка чебрецю
❯ 3 ст. л. топленої олії
❯ 2 червоні цибулини
❯ 1 зубчик часнику
❯ 240 мл сухого білого вина
❯ 500 г брюссельської капусти
❯ 2 банки (по 400 г) консервованої білої квасолі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування свинини у білому вині
Крок 1
Нагріти духовку до 190 °. Ви мите м’ясо натерти сіллю та перцем. Цибулю очистити, нарізати восьмушками та разом із цілим зубчиком часнику викласти у змащений жиром сотейник. Додати м’ясо, чебрець і запікати 30 хв. Зменшити температуру в духовці до 120 °, накрити сотейник кришкою і томити м’ясо з овочами 8 год.
Крок 2
У сотейник влити вино, додати квасолю (без рідини) та вимиті головки брюссельської капусти. Гасити в духовці без
кришки 30 хв. при 180°.