Перейти до вмісту
Головна » Свинина у білому вині

Свинина у білому вині

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свинина у білому вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 9 годин 10 хвилин
    У 1 порції: 760 ккал, 42 г білків,
    48 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг свинячого філе
    ❯ 1/2 пучка чебрецю
    ❯ 3 ст. л. топленої олії
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 240 мл сухого білого вина
    ❯ 500 г брюссельської капусти
    ❯ 2 банки (по 400 г) консервованої білої квасолі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування свинини у білому вині

    Крок 1

    Нагріти духовку до 190 °. Ви мите м’ясо натерти сіллю та перцем. Цибулю очистити, нарізати восьмушками та разом із цілим зубчиком часнику викласти у змащений жиром сотейник. Додати м’ясо, чебрець і запікати 30 хв. Зменшити температуру в духовці до 120 °, накрити сотейник кришкою і томити м’ясо з овочами 8 год.

    Крок 2

    У сотейник влити вино, додати квасолю (без рідини) та вимиті головки брюссельської капусти. Гасити в духовці без
    кришки 30 хв. при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина у білому вині. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *