Перейти до вмісту
Головна » Плов із фрикадельками

Плов із фрикадельками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Плов із фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 500 ккал, 26 г білків,
    21 г жирів, 52 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г брюссельської капусти
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 200 г рису басматі
    ❯ 1 морква
    ❯ щіпка меленого перцю чилі
    ❯ 700 мл яловичого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 300 г нежирного рубаного м’яса
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 1 яйце

    Покроковий процес приготування плову із фрикадельками

    Крок 1

    Капусту вимити, великі качанчики розрізати навпіл. Цибулю очистити та порубати. Моркву вимити, очистити та нарізати кубиками. Часник очистити та порубати.

    Крок 2

    Цибулю обсмажити у сотейнику на олії до напівпрозорості. Додати рис, морква, перець чилі та злегка обсмажити. Влити бульйон, посолити, поперчити, довести до кипіння і варити на слабкому вогні прибл. 20 хв

    Крок 3

    У мисці рубане м’ясо перемішати з борошном і яйцем, додати часник, посолити та поперчити. Сформувати з маси невеликі фрикадельки. Викласти їх на висланий папером для випікання лист, змастити олією та запікати у духовці при 170 °.

    Крок 4

    Капусту викласти у сотейник до рису і тушити прибл. 10 хв. Готові фрикадельки підмішати до рису і капусті, посолити і поперчити до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Плов із фрикадельками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *